14/12/2019 14/12/2019 Μνημόσυνο για τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτη Δρυίνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κυρού Σεβαστιανού, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πευκακίων.   «Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βορειοηπειρωτικού Αγώνα (ΠΑ.ΣΥ. ΒΑ) και η Συντονιστική Φοιτητική Ένωση Βορειοηπειρωτικού Αγώνα (Σ.Φ.Ε.Β.Α), σας προσκαλούμε στο Μνημόσυνο του Αρχηγού και πνευματικού καθοδηγητή μας...
14 Δεκεμβρίου, 2019 - 12:03

ΠΑΣΥΒΑ και ΣΦΕΒΑ τιμούν τον μακαριστό Μητροπολίτη κυρό Σεβαστιανό

Διαδώστε:
ΠΑΣΥΒΑ και ΣΦΕΒΑ τιμούν τον μακαριστό Μητροπολίτη κυρό Σεβαστιανό

Μνημόσυνο για τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτη Δρυίνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κυρού Σεβαστιανού, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πευκακίων.  

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βορειοηπειρωτικού Αγώνα (ΠΑ.ΣΥ. ΒΑ) και η Συντονιστική Φοιτητική Ένωση Βορειοηπειρωτικού Αγώνα (Σ.Φ.Ε.Β.Α), σας προσκαλούμε στο Μνημόσυνο του Αρχηγού και πνευματικού καθοδηγητή μας Μητροπολίτου Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κυρού Σεβαστιανού, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 9.30 π.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πευκακίων (οδός Ασκληπιού 38, Αθήνα). Είκοσι πέντε χρόνια από την εκδημία του, τιμούμε τη μνήμη του Ακρίτα Ιεράρχη και προμάχου των δικαίων του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού και ταυτόχρονα υποσχόμαστε συνέχιση του Αγώνα μέχρι την πλήρη κατοχύρωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των αδελφών μας και την εξασφάλιση των εθνικών μας δικαίων» αναφέρει η σχετική πρόσκληση. 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων