17/10/2019 17/10/2019 “Θα υπάρχουν τρομερές συνέπειες από την απόφασης της Εκκλησίας της Ελλάδος να αναγνωρίσει την νέα θρησκευτική δομή της Ουκρανίας” δήλωσε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος,  μιλώντας στην συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Μόσχας και πρόσθεσε ότι “τα μέλη της Ιεράς Συνόδου σήμερα καλούνται να δώσουν μια απάντηση με πλήρη γνώση των...
17 Οκτωβρίου, 2019 - 12:00

Πατρ. Μόσχας: Να απαντήσουμε με πλήρη επίγνωση των ευθυνών μας

Διαδώστε:
Πατρ. Μόσχας: Να απαντήσουμε με πλήρη επίγνωση των ευθυνών μας

“Θα υπάρχουν τρομερές συνέπειες από την απόφασης της Εκκλησίας της Ελλάδος να αναγνωρίσει την νέα θρησκευτική δομή της Ουκρανίας” δήλωσε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος,  μιλώντας στην συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Μόσχας και πρόσθεσε ότι “τα μέλη της Ιεράς Συνόδου σήμερα καλούνται να δώσουν μια απάντηση με πλήρη γνώση των ευθυνών τους μπροστά στην πανορθόδοξη ενότητα και με πλήρη επίγνωση ευθυνών που έχουμε απέναντι στο ποίμνιό μας και τους Ιερείς”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων