26/03/2020 26/03/2020 ΠΑΤΡΑ – Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος του ιερέα της εκκλησίας που λειτούργησε ανήμερα της 25ης Μαρτίου, παρά τις απαγορεύσεις, όπως αναφέρουν πηγές απο το αστυνομικό δελτίο, αλλά και τα πανελλαδικά και τοπικά μέσα ενημερώσεως της Πάτρας. O εισαγγελέας θα αποφασίσει, αν θα σχηματισθεί και για όσους συντέλεσαν στη λειτουργία, π.χ. ψάλτες ενώ οι πιστοί πηγαίνοντας...
26 Μαρτίου, 2020 - 17:52
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2020 - 19:50

ΠΑΤΡΑ: Σχηματίστηκε δικογραφία για τον Ιερέα που λειτούργησε

Διαδώστε:
ΠΑΤΡΑ: Σχηματίστηκε δικογραφία για τον Ιερέα που λειτούργησε

ΠΑΤΡΑ – Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος του ιερέα της εκκλησίας που λειτούργησε ανήμερα της 25ης Μαρτίου, παρά τις απαγορεύσεις, όπως αναφέρουν πηγές απο το αστυνομικό δελτίο, αλλά και τα πανελλαδικά και τοπικά μέσα ενημερώσεως της Πάτρας.

O εισαγγελέας θα αποφασίσει, αν θα σχηματισθεί και για όσους συντέλεσαν στη λειτουργία, π.χ. ψάλτες ενώ οι πιστοί πηγαίνοντας στην εκλλησία αψήφισαν την απαγόρευση μετακίνησης και άρα θα πρέπει να τους επιβληθεί πρόστιμο 150 ευρώ.

Ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου στην Πάτρα λειτούργησε κανονικά, παρά τις απαγορεύσεις τόσο από την εκκλησία όσο και από την Πολιτεία. Όπως ανέφεραν πιστοί που βρέθηκαν στο Ναό, τελέστηκε Όρθρος παρουσία περίπου 30 ατόμων.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων