18/09/2021 18/09/2021 Συνελήφθη στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, o ημεδαπός άνδρας, που έκλεψε προχθές τα ξημερώματα την εικόνα του Αγίου Νικολάου από τον ομώνυμο Ιερό Ναό στην Πάτρα.  Σε βάρος του άνδρα, ο οποίος προκάλεσε και φθορές στην κάμερα που βρισκόταν εξωτερικά του ναού, σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Οι αστυνομικοί...
18 Σεπτεμβρίου, 2021 - 11:18
Τελευταία ενημέρωση: 18/09/2021 - 11:02

Πάτρα: Συνελήφθη ο κλέφτης της εικόνας του Αγίου Νικολάου

Διαδώστε:
Πάτρα: Συνελήφθη ο κλέφτης της εικόνας του Αγίου Νικολάου

Συνελήφθη στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, o ημεδαπός άνδρας, που έκλεψε προχθές τα ξημερώματα την εικόνα του Αγίου Νικολάου από τον ομώνυμο Ιερό Ναό στην Πάτρα. 

Σε βάρος του άνδρα, ο οποίος προκάλεσε και φθορές στην κάμερα που βρισκόταν εξωτερικά του ναού, σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών ταυτοποίησαν άμεσα τα στοιχεία του δράστη, τον οποίο συνέλαβαν, ενώ κατάσχεσαν την κλεμμένη εικόνα του Αγίου Νικολάου και την απέδωσαν στον προϊστάμενο ιερέα του Ιερού Ναού.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων