15/02/2024 15/02/2024 Με αναφορά στην ομιλία του Πρωθυπουργού στην Ολομέλεια στη συζήτηση επί του νομοσχεδίου για την ισότητα στον πολιτικό γάμο ξεκίνησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Ο κ. Μαρινάκης ρωτήθηκε και για τη δήλωση του Αρχιεπισκόπου σχετικά με την ονομαστική ψηφοφορία: «Με απόλυτο σεβασμό στην εκκλησία, σε καμία περίπτωση δεν θα...
15 Φεβρουαρίου, 2024 - 14:46
Τελευταία ενημέρωση: 15/02/2024 - 15:04

Παύλος Μαρινάκης: “Δεν θα μπούμε σε αντιπαράθεση με τον Αρχιεπίσκοπο”

Διαδώστε:
Παύλος Μαρινάκης: “Δεν θα μπούμε σε αντιπαράθεση με τον Αρχιεπίσκοπο”

Με αναφορά στην ομιλία του Πρωθυπουργού στην Ολομέλεια στη συζήτηση επί του νομοσχεδίου για την ισότητα στον πολιτικό γάμο ξεκίνησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ο κ. Μαρινάκης ρωτήθηκε και για τη δήλωση του Αρχιεπισκόπου σχετικά με την ονομαστική ψηφοφορία: «Με απόλυτο σεβασμό στην εκκλησία, σε καμία περίπτωση δεν θα μπούμε σε μια αντιπαράθεση με τον Αρχιεπίσκοπο, από εκεί και πέρα γίνεται ονομαστική ψηφοφορία και για να γίνει υπάρχει μια συγκεκριμένη κοινοβουλευτική διαδικασία. Δεν υπάρχει καμία άλλη διαδικασία και θα έχουμε σήμερα την ψηφοφορία γιατί ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία. ‘Αρα προφανώς είναι ζήτημα της βουλής και τον κοινοβουλευτικών κομμάτων να αιτηθούν ονομαστική ψηφοφορία και έτσι θα συνεχίσει να υφίσταται».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων