08/05/2023 08/05/2023 Ανοιχτές για δεύτερη ημέρα έχει τις πύλες της η 28η Έκθεση «Ορθοδοξία», η οποία διοργανώνεται στον εκθεσιακό χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στο Νέο Φάληρο, στον Πειραιά.  Η έκθεση η οποία άνοιξε χθες για το κοινό, θα παραμείνει ανοιχτεί έως και την Τρίτη, 9 Μαϊου, και ώρες 10 το πρωί με 7 το απόγευμα. Η...
08 Μαΐου, 2023 - 9:59
Τελευταία ενημέρωση: 08/05/2023 - 9:30

Πειραιάς: Για δεύτερη ημέρα η 28η Έκθεση «Ορθοδοξία» υποδέχεται το κοινό

Διαδώστε:
Πειραιάς: Για δεύτερη ημέρα η 28η Έκθεση «Ορθοδοξία» υποδέχεται το κοινό

Ανοιχτές για δεύτερη ημέρα έχει τις πύλες της η 28η Έκθεση «Ορθοδοξία», η οποία διοργανώνεται στον εκθεσιακό χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στο Νέο Φάληρο, στον Πειραιά. 

Η έκθεση η οποία άνοιξε χθες για το κοινό, θα παραμείνει ανοιχτεί έως και την Τρίτη, 9 Μαϊου, και ώρες 10 το πρωί με 7 το απόγευμα. Η είσοδος είναι ελεύθερη ενώ για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στην γραμματεία διοργάνωσης στο τηλ.: 2109576100 και στο www.orthodoxia-expo.gr.

Διαβάστε επίσης: Άνοιξε τις πύλες της η 28η Έκθεση «Ορθοδοξία»

Στην σημαντική αυτή διοργάνωση συμμετέχουν αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες και δημιουργοί της εκκλησιαστικής τέχνης, κατασκευαστές εκκλησιαστικών ειδών που παρουσιάζουν όλα τα λειτουργικά για τον εξοπλισμό και την ευταξία των Ιερών Ναών και των Ιερών Μονών αλλά και τις προσωπικές ανάγκες κάθε βαθμίδας Ιερωμένου. Νέες συλλογές αναμνηστικών ειδών για τα καταστήματα λαϊκής τέχνης και εκκλησιαστικών ειδών συμπληρώνουν τα εκθέματα ενώ παράλληλα παρουσιάζεται και μεγάλη συλλογή Ορθόδοξων Χριστιανικών βιβλίων αλλά και προορισμοί προσκυνηματικών περιηγήσεων.

Χορηγός επικοινωνίας της Έκθεσης είναι η Pemptousia TV, η Pemptousia.gr και το Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (ope.gr).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων