08/07/2021 08/07/2021 “Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση επιδιώκουμε την κινητοποίηση όλων: Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Εκκλησίας, τοπικών φορέων, αλλά και των συμπολιτών μας που έχουν ήδη εμβολιαστεί και μπορούν να ενημερώσουν για τη δική τους εμπειρία”, τόνισε, μεταξύ άλλων, η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Ειδικότερα για την Εκκλησία, η κ. Πελώνη επεσήμανε τη...
08 Ιουλίου, 2021 - 13:51
Τελευταία ενημέρωση: 08/07/2021 - 13:54

Πελώνη: Στενή η συνεργασία Πολιτείας και Εκκλησίας

Διαδώστε:
Πελώνη: Στενή η συνεργασία Πολιτείας και Εκκλησίας

“Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση επιδιώκουμε την κινητοποίηση όλων: Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Εκκλησίας, τοπικών φορέων, αλλά και των συμπολιτών μας που έχουν ήδη εμβολιαστεί και μπορούν να ενημερώσουν για τη δική τους εμπειρία”, τόνισε, μεταξύ άλλων, η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ειδικότερα για την Εκκλησία, η κ. Πελώνη επεσήμανε τη στενή συνεργασία ανάμεσα σε Πολιτεία και Εκκλησία από την αρχή της πανδημίας και αναφορικά με την πρόσφατη συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο τόνισε ότι «η Εκκλησία παροτρύνει το ποίμνιο να εμβολιαστεί και μπορεί, επίσης, να μιλήσει και για την εμπειρία της με τον ιό, καθώς έχει θρηνήσει πολλούς ιεράρχες στους κόλπους της».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων