29/03/2020 29/03/2020 Με περιφορά της ιερής εικόνας του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου σε κεντρικούς δρόμους του Δήμου Παραλιμνίου προσευχόμενοι οι ιερείς και διάκονοι ανέπεμψαν δέηση για την εξάλειψη της πανδημίας του κορωνοϊού, κατά τη διάρκεια του Εσπερινού που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου για τη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας, του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Την περιφορά συνόδευσαν εκκλησιαστικοί...
29 Μαρτίου, 2020 - 10:30
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2020 - 10:31

Περιφορά εικόνων στο Παραλίμνι για την εξάλειψη της “μάστιγας”

Διαδώστε:
Περιφορά εικόνων στο Παραλίμνι για την εξάλειψη της “μάστιγας”

Με περιφορά της ιερής εικόνας του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου σε κεντρικούς δρόμους του Δήμου Παραλιμνίου προσευχόμενοι οι ιερείς και διάκονοι ανέπεμψαν δέηση για την εξάλειψη της πανδημίας του κορωνοϊού, κατά τη διάρκεια του Εσπερινού που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου για τη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας, του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Την περιφορά συνόδευσαν εκκλησιαστικοί επίτροποι και ελάχιστοι πιστοί που βρέθηκαν στην εκκλησία για να παρακολουθήσουν τη Λειτουργία, πριν από την εφαρμογή του κυβερνητικού διατάγματος για απαγόρευση των άσκοπων μετακινήσεων ως μέτρο καταπολέμησης της εξάπλωσης της σύγχρονης “μάστιγας”.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων