01/05/2021 01/05/2021 “εν φυλακή ήμην και ήλθετε προς με” (Ματθ κε’ 36) Ένα χρόνο και σχεδόν δύο μήνες από την κοίμησή του, ο αρχιμανδρίτης Γερβάσιος Ραπτόπουλος, ιδρυτής της «Διακονίας Αποφυλακίσεως Απόρων Κρατουμένων και Φυγοποίνων» συνεορτάζει πια το Πάσχα στους ουρανούς με Εκείνον που αγάπησε σε όλη του τη ζωή, αλλά αν ήταν ακόμα στην επίγεια ζωή, σίγουρα θα...
01 Μαΐου, 2021 - 11:09
Τελευταία ενημέρωση: 01/05/2021 - 11:02

Περιφορά Επιταφίου στις Φυλακές Κορυδαλλού

Διαδώστε:
Περιφορά Επιταφίου στις Φυλακές Κορυδαλλού

“εν φυλακή ήμην και ήλθετε προς με” (Ματθ κε’ 36)

Ένα χρόνο και σχεδόν δύο μήνες από την κοίμησή του, ο αρχιμανδρίτης Γερβάσιος Ραπτόπουλος, ιδρυτής της «Διακονίας Αποφυλακίσεως Απόρων Κρατουμένων και Φυγοποίνων» συνεορτάζει πια το Πάσχα στους ουρανούς με Εκείνον που αγάπησε σε όλη του τη ζωή, αλλά αν ήταν ακόμα στην επίγεια ζωή, σίγουρα θα ήταν πολύ χαρούμενος με την περιφορά του Επιταφίου, το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, μέσα στο κατάστημα κράτησης του Κορυδαλλού.

Πέρυσι, η περιφορά του Επιταφίου από τον Άγιο Νικόλαο Κορυδαλλού δεν έγινε, κάτι που δυσαρέστησε ιδιαίτερα τους φυλακισμένους. Φέτος, έδωσε ο Θεός και η περιφορά έγινε.

Δείτε τις εικόνες:

)

 

 

 

Φωτογραφίες: EUROKINISSI/Γιώργος Κονταρίνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων