11/10/2019 11/10/2019 Από τους πρώτους που έσπευσαν να ευχηθούν στον νέο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών ήταν και ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Ευθύμιος Καραϊσκος. “Περιμένουμε με καρτερία τον πνευματικό μας πατέρα” ανέφερε σε ανάρτησή του στο facebook ο κ. Καραϊσκος. Αναλτυτικά γράφει: Μία ξεχωριστή προσωπικότητα της Εκκλησίας και των γραμμάτων επιλέχθηκε από την Ιερά Σύνοδο για τον μητροπολιτικό...
11 Οκτωβρίου, 2019 - 12:33
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2019 - 12:40

“Περιμένουμε με καρτερία τον πνευματικό μας πατέρα”

Διαδώστε:
“Περιμένουμε με καρτερία τον πνευματικό μας πατέρα”

Από τους πρώτους που έσπευσαν να ευχηθούν στον νέο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών ήταν και ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Ευθύμιος Καραϊσκος.

“Περιμένουμε με καρτερία τον πνευματικό μας πατέρα” ανέφερε σε ανάρτησή του στο facebook ο κ. Καραϊσκος.

Αναλτυτικά γράφει:

Μία ξεχωριστή προσωπικότητα της Εκκλησίας και των γραμμάτων επιλέχθηκε από την Ιερά Σύνοδο για τον μητροπολιτικό θρόνο της Φθιώτιδας.

Περιμένουμε με καρτερία τον πνευματικό μας πατέρα να αναλάβει το ποίμνιο του, οδηγώντας το στα μονοπάτια του Θεού κηρύττοντας το Λόγο Του και αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες που θα απαλύνουν τον πόνο του ασθενέστερου δίνοντάς του την ελπίδα της αιώνιας ζωής.

Είμαι βέβαιος ότι θα είναι άξιος συνεχιστής του έργου του μακαριστού κυρού Νικολάου. «Άξιος»…

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων