08/01/2022 10/01/2024 Περίπου δέκα χιλιάδες μάσκες υψηλής προστασίας θα διανείμει ο Δήμος Θέρμης σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου. Οι μάσκες είναι τύπου FFP2/KN95, όπως επιτάσσουν τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα για προστασία από την παραλλαγή “Όμικρον”, και πληρούν όλες τις προδιαγραφές τις οποίες έχει θέσει η Πολιτεία, επισημαίνει το Γραφείο Επικοινωνίας του...
08 Ιανουαρίου, 2022 - 19:30
Τελευταία ενημέρωση: 10/01/2024 - 13:06

Περίπου 10.000 μάσκες υψηλής προστασίας θα διανείμει ο Δήμος Θέρμης σε μαθητές και εκπαιδευτικούς

Διαδώστε:
Περίπου 10.000 μάσκες υψηλής προστασίας θα διανείμει ο Δήμος Θέρμης σε μαθητές και εκπαιδευτικούς

Περίπου δέκα χιλιάδες μάσκες υψηλής προστασίας θα διανείμει ο Δήμος Θέρμης σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου.

Οι μάσκες είναι τύπου FFP2/KN95, όπως επιτάσσουν τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα για προστασία από την παραλλαγή “Όμικρον”, και πληρούν όλες τις προδιαγραφές τις οποίες έχει θέσει η Πολιτεία, επισημαίνει το Γραφείο Επικοινωνίας του Δήμου. Θα βρίσκονται στα σχολεία, θα παραδοθούν το πρωί της Δευτέρας και θα παραδοθούν στον/η διευθυντή/τρια της κάθε μιας από τις συνολικά 67 σχολικές μονάδες, προκειμένου να διανεμηθούν στους χιλιάδες μαθητές και στους εκατοντάδες εκπαιδευτικούς οι οποίοι υπηρετούν στα σχολεία του Δήμου Θέρμης.

Οι μάσκες έχουν δύο μεγέθη. Αυτές με το μικρότερο μέγεθος θα δοθούν στους μαθητές των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων και οι μεγαλύτερες στους μαθητές των γυμνασίων και των λυκείων, καθώς και στους εκπαιδευτικούς.

Εκτός από τις μάσκες, ο Δήμος Θέρμης έχει εξασφαλίσει ώστε να υπάρχουν σε κάθε σχολείο όλες οι αναγκαίες ποσότητες σε υλικά καθαρισμού, αντισηπτικά και κάθε άλλο μέσο ατομικής προστασίας. Παράλληλα, μέσα στο Σαββατοκύριακο πραγματοποιούνται εργασίες απολύμανσης σε όλα τα σχολεία του Δήμου, από ειδικά πιστοποιημένα συνεργεία.

Ο Δήμος Θέρμης θα διανείμει μάσκες υψηλής προστασίας και σε όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων