27/02/2019 27/02/2019 Ένα ξεχωριστό κεφάλαιο, με θέμα την δημιουργία της αυτοκέφαλης Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ουκρανίας και την χορήγηση του Τόμου από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, θα περιληφθεί από φέτος στην διδακτέα ύλη του μαθήματος της Ιστορίας στα σχολεία της Ουκρανίας, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας και Επιστημών της χώρας. “Οι 11χρονοι μαθητές θα μαθαίνουν την ιστορία της δημιουργίας...
27 Φεβρουαρίου, 2019 - 8:37
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2019 - 8:38

Περνά στην… Ιστορία η Ουκρανική αυτοκεφαλία

Διαδώστε:
Περνά στην… Ιστορία η Ουκρανική αυτοκεφαλία

Ένα ξεχωριστό κεφάλαιο, με θέμα την δημιουργία της αυτοκέφαλης Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ουκρανίας και την χορήγηση του Τόμου από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, θα περιληφθεί από φέτος στην διδακτέα ύλη του μαθήματος της Ιστορίας στα σχολεία της Ουκρανίας, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας και Επιστημών της χώρας.

“Οι 11χρονοι μαθητές θα μαθαίνουν την ιστορία της δημιουργίας της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ουκρανίας και της χορήγησης του Τόμου της αυτοκεφαλίας ήδη από το τέλος της τρέχουσας σχολικής χρονιάς” αναφέρει το υπουργείο, το οποίο ήδη απέστειλε στους εκπαιδευτικούς το ανάλογο υλικό. Το κεφάλαιο θα προστεθεί στα βιβλία από την επόμενη χρονιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων