25/10/2021 25/10/2021 Μετά από ραγδαία επιδείνωση στην κατάσταση της υγείας της, η Φώφη Γεννηματά άφησε προ ολίγου την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 57 ετών. Η κ. Γεννηματά είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στις 12 Οκτωβρίου με συμπτώματα ατελούς ειλεού, όπου και διαπιστώθηκε ότι είχε υποτροπιάσει ο καρκίνος. Μάλιστα, με μια λιτή ανακοίνωσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,...
25 Οκτωβρίου, 2021 - 12:23
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2021 - 15:10

Έφυγε η Φώφη Γεννηματά – Την Τετάρτη η κηδεία

Διαδώστε:
Έφυγε η Φώφη Γεννηματά – Την Τετάρτη η κηδεία

Μετά από ραγδαία επιδείνωση στην κατάσταση της υγείας της, η Φώφη Γεννηματά άφησε προ ολίγου την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 57 ετών.

Η κ. Γεννηματά είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στις 12 Οκτωβρίου με συμπτώματα ατελούς ειλεού, όπου και διαπιστώθηκε ότι είχε υποτροπιάσει ο καρκίνος. Μάλιστα, με μια λιτή ανακοίνωσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είχε ανακοινώσει ότι αποσυρόταν από την κούρσα εκλογής νέου προέδρου του ΚΙΝΑΛ.

Σήμερα, υπέστη ηπατικό σοκ.

Η Φώφη Γεννηματά εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής (Α’ Αθήνας) με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Τον Απρίλιο του 2000 και στις 21 του ίδιου μήνα εξελέγη γραμματέας της Βουλής των Ελλήνων. Στις 3 Οκτωβρίου του 2001, επανεξελέγη γραμματέας του προεδρείου της Βουλής.

Σε λαϊκό προσκύνημα, στη Μητρόπολη (Ιερός Καθεδρικός Ναός) Αθηνών, θα εκτεθεί από τις 10 το πρωί της Τετάρτης η σορός της Φώφης Γεννηματά.

Όπως έγινε γνωστό από το Κίνημα Αλλαγής, η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στη Μητρόπολη, στις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ταφή της στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων