23/06/2021 23/06/2021 Την ευκαιρία να επισκεφθούν την Ιερά Μονή της Παναγίας Οδηγήτριας στην Πορταριά Πηλίου, είχαν κάποιοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ σήμερα, Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021, καθώς το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης ήταν πιο χαλαρό. Οι παίκτες της ΑΕΚ, που βρίσκονται στο Πήλιο αυτές τις μέρες για το πρώτο μέρος της προετοιμασίας τους, δεν έχασαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το μετόχι...
23 Ιουνίου, 2021 - 17:35
Τελευταία ενημέρωση: 23/06/2021 - 17:43

Στην Ιερά Μονή Παναγίας Οδηγήτριας οι παίκτες της ΑΕΚ

Διαδώστε:
Στην Ιερά Μονή Παναγίας Οδηγήτριας οι παίκτες της ΑΕΚ

Την ευκαιρία να επισκεφθούν την Ιερά Μονή της Παναγίας Οδηγήτριας στην Πορταριά Πηλίου, είχαν κάποιοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ σήμερα, Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021, καθώς το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης ήταν πιο χαλαρό.

Οι παίκτες της ΑΕΚ, που βρίσκονται στο Πήλιο αυτές τις μέρες για το πρώτο μέρος της προετοιμασίας τους, δεν έχασαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το μετόχι της Ιεράς Μονής Φιλοθέου Αγίου Όρους, που βρίσκεται σε κοντινή τοποθεσία από το ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή της Ένωσης. 

Εξάλλου, οι παίκτες της ΑΕΚ ήθελαν να προσκυνήσουν την θαυματουργή εικόνα που φυλάσσεται σε αυτήν.

Με πληροφορίες από: aek365.org

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων