17/08/2022 17/08/2022 “Η Παναγία είναι εκείνη στην οποία στρεφόμαστε καθημερινά στις δύσκολες στιγμές μας για να πάρουμε θάρρος, δύναμη και παρηγοριά” σημειώνει, μεταξύ άλλων, στο μήνυμά του για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννης Πλακιωτάκης.  Ευρισκόμενος στην ιδιαίτερη πατρίδα και εκλογική του περιφέρεια, το Λασίθι, ο κ. Πλακιωτάκης, την παραμονή...
17 Αυγούστου, 2022 - 9:17
Τελευταία ενημέρωση: 17/08/2022 - 9:23

Πλακιωτάκης: Από την Παναγία παίρνουμε θάρρος, δύναμη και παρηγοριά

Διαδώστε:
Πλακιωτάκης: Από την Παναγία παίρνουμε θάρρος, δύναμη και παρηγοριά

“Η Παναγία είναι εκείνη στην οποία στρεφόμαστε καθημερινά στις δύσκολες στιγμές μας για να πάρουμε θάρρος, δύναμη και παρηγοριά” σημειώνει, μεταξύ άλλων, στο μήνυμά του για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννης Πλακιωτάκης. 

Ευρισκόμενος στην ιδιαίτερη πατρίδα και εκλογική του περιφέρεια, το Λασίθι, ο κ. Πλακιωτάκης, την παραμονή της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, παρέστη στον πανηγυρικό Εσπερινό στην Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Σητείας.

Ανήμερα της εορτής εκκλησιάστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως όπου τελέστηκε Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο προεστώτος του Σεβασμ. Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Προδρόμου και συλλειτουργούντων μετ’ αυτού των Σεβασμ. αγίων Αρχιερέων Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γερασίμου και Πισιδίας κ. Ιώβ.

Στο μήνυμά του ο Υπουργός Ναυτιλίας έγραψε: 

“Η Κοίμηση της Θεοτόκου αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εορτές της Ορθοδοξίας. Η Παναγία είναι εκείνη στην οποία στρεφόμαστε καθημερινά στις δύσκολες στιγμές μας για να πάρουμε θάρρος, δύναμη και παρηγοριά. Ας αντλήσουμε και φέτος δύναμη από τη χάρη Της και ας εορτάσουμε αυτή τη μεγάλη γιορτή με το βλέμμα στραμμένο στον συνάνθρωπο. Ενωμένοι, για το κοινό καλό, με αισιοδοξία, σύνεση, υπευθυνότητα και ελπίδα για το αύριο, κάνοντας το καλύτερο για την πατρίδας μας. Χρόνια πολλά σε οσες και οσους γιορτάζουν”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων