04/08/2020 04/08/2020 ΒΗΡΥΤΟΣ – Πλάνα από την καταστροφή από ανεβασμένο άνδρα σε μηχανή.  Η έκρηξη, λένε οι μαρτυρίες, ακούστηκε μέχρι την Κύπρο.  Στους 50 ανέρχονται οι νεκροί και στους 2.750 οι τραυματίες από τις εκρήξεις στο λιμάνι της Βηρυτού, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που ανακοίνωσε απόψε ο υπουργός Υγείας του Λιβάνου Χαμάντ Χασάν. «Είναι μια καταστροφή με...
04 Αυγούστου, 2020 - 22:21
Τελευταία ενημέρωση: 04/08/2020 - 23:31

Πλάνα από την καταστροφή πάνω σε μία μηχανή (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Πλάνα από την καταστροφή πάνω σε μία μηχανή (ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΗΡΥΤΟΣ – Πλάνα από την καταστροφή από ανεβασμένο άνδρα σε μηχανή. 

Η έκρηξη, λένε οι μαρτυρίες, ακούστηκε μέχρι την Κύπρο. 

Στους 50 ανέρχονται οι νεκροί και στους 2.750 οι τραυματίες από τις εκρήξεις στο λιμάνι της Βηρυτού, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που ανακοίνωσε απόψε ο υπουργός Υγείας του Λιβάνου Χαμάντ Χασάν.

«Είναι μια καταστροφή με κάθε έννοια του όρου αυτού», είπε ο Χαμάντ Χασάν, ενώ πήγαινε να επισκεφθεί τραυματίες σε ένα νοσοκομείο της πόλης. «Τα νοσοκομεία της πρωτεύουσας είναι όλα γεμάτα με τραυματίες», πρόσθεσε, ζητώντας να μεταφερθούν οι υπόλοιποι σε κλινικές των προαστίων.

Ο επικεφαλής της υπηρεσίας εσωτερικής ασφάλειας του Λιβάνου διαβεβαίωσε ότι οι εκρήξεις έγιναν σε μια περιοχή όπου φυλάσσονται άκρως εκρηκτικές ουσίες, όχι όμως εκρηκτικές ύλες.

Σύμφωνα με το εθνικό πρακτορείο NNA του Λιβάνου, η πρώτη έκρηξη σημειώθηκε σε μια αποθήκη πυροτεχνημάτων, κοντά στην οποία βρισκόταν μια άλλη όπου φυλάσσονταν φιάλες υγραερίου.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων