23/03/2022 23/03/2022 Την παύση του μέτρου του διοικητικού προστίμου των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών από τiw 15 Απριλίου ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης επιβεβαιώνοντας όσα είχε αναφέρει νωρίτερα η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα. Αναλυτικότερα ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης έκανε στο Περιστύλιο της Βουλής την ακόλουθη δήλωση: «Από τις 15 Απριλίου...
23 Μαρτίου, 2022 - 12:45
Τελευταία ενημέρωση: 23/03/2022 - 12:59

Πλεύρης: Από 15 Απριλίου τέλος το πρόστιμο για τους ανεμβολίαστους

Διαδώστε:
Πλεύρης: Από 15 Απριλίου τέλος το πρόστιμο για τους ανεμβολίαστους

Την παύση του μέτρου του διοικητικού προστίμου των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών από τiw 15 Απριλίου ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης επιβεβαιώνοντας όσα είχε αναφέρει νωρίτερα η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα.

Αναλυτικότερα ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης έκανε στο Περιστύλιο της Βουλής την ακόλουθη δήλωση:

«Από τις 15 Απριλίου θα ανασταλεί το πρόστιμο των 100 ευρώ για τους άνω των 60 ετών που παραμένουν ανεμβολίαστοι.

Θα εισπραχθεί το ποσό έως τα 300 ευρώ που αντιστοιχεί μέχρι τις 15 Απριλίου. Το μέτρο θα επανεξεταστεί τον Σεπτέμβριο, άρα τελεί σε αναστολή για τους υπόλοιπους μήνες.

Σε λίγη ώρα συνεδριάζει η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων, όπου θα παρουσιαστεί το συνολικό σχέδιο της Κυβέρνησης για την αποκλιμάκωση των μέτρων και το χρόνο αποκλιμάκωσης αυτών που αφορούν τα τεστ, την είσοδο στους κλειστούς χώρους και την ανάγκη να υπάρχει πιστοποιητικό, προκειμένου να εισερχόμαστε σε χώρους.

Βάσει των αποφάσεων της Επιτροπής, θα ληφθούν και οι αποφάσεις της Κυβέρνησης».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων