29/07/2022 29/07/2022 Το κύμα της πανδημίας έχει ήδη κορυφωθεί και παρατηρείται πτωτική τάση στα κρούσματα, το ΕΣΥ δεν πιέζεται και “αυτή τη στιγμή δεν έχει νόημα να φέρουμε κανένα μέτρο πίσω”, δήλωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Σχετικά με τον αριθμό των θανάτων, επισήμανε ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό συνδέονται με θανάτους...
29 Ιουλίου, 2022 - 10:42
Τελευταία ενημέρωση: 29/07/2022 - 10:27

Πλεύρης: Δεν έχει νόημα αυτή τη στιγμή η επαναφορά μέτρων

Διαδώστε:
Πλεύρης: Δεν έχει νόημα αυτή τη στιγμή η επαναφορά μέτρων

Το κύμα της πανδημίας έχει ήδη κορυφωθεί και παρατηρείται πτωτική τάση στα κρούσματα, το ΕΣΥ δεν πιέζεται και “αυτή τη στιγμή δεν έχει νόημα να φέρουμε κανένα μέτρο πίσω”, δήλωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Σχετικά με τον αριθμό των θανάτων, επισήμανε ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό συνδέονται με θανάτους που είναι με covid. “Πλέον έχουμε πολλούς θανάτους οι οποίοι είναι με covid -και όχι από covid. Διότι το 30% με 35% των περιστατικών που νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται γιατί έχουν πάει στο νοσοκομείο για άλλο λόγο κι έχουν βρεθεί θετικοί, οπότε υποχρεωτικά μπαίνουν σε μονάδα covid”, εξήγησε ο υπουργός.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων