01/03/2023 01/03/2023 Τα νοσοκομεία στα οποία μεταφέρθηκαν οι τραυματίες από το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε από τη σύγκρουση εμπορικού με επιβατικό τρένο στα Τέμπη, επισκέπτεται διαδοχικά αυτήν την ώρα ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, συνοδευόμενος από τον επικεφαλής της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάστασης της υγείας τους. Σε δηλώσεις έξω από το...
01 Μαρτίου, 2023 - 9:37
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2023 - 11:09

Πλεύρης: “Κατά βάση έχουμε νέο κόσμο στους νεκρούς”

Διαδώστε:
Πλεύρης: “Κατά βάση έχουμε νέο κόσμο στους νεκρούς”

Τα νοσοκομεία στα οποία μεταφέρθηκαν οι τραυματίες από το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε από τη σύγκρουση εμπορικού με επιβατικό τρένο στα Τέμπη, επισκέπτεται διαδοχικά αυτήν την ώρα ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, συνοδευόμενος από τον επικεφαλής της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάστασης της υγείας τους.

Σε δηλώσεις έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, ο κ. Πλεύρης, ανέφερε: “Αυτή τη στιγμή στα νοσοκομεία βρίσκονται σε πολύ καλά χέρια οι τραυματίες. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι σε καλή κατάσταση. Έχουμε όμως 32 νεκρούς, είμαστε δίπλα στους συγγενείς που έχουν έρθει, τους διαβάζουμε τα ονόματα μήπως κάποιος είναι τραυματίας. Ξεκινάμε διαδικασίες αναγνώρισης .Είναι τρομακτική διαδικασία για γονείς και συγγενείς. Σε όλη τη διάρκεια θα προσπαθήσουμε να γίνει γρήγορα αυτό παρά τις δυσκολίες αναγνώρισης. Υπάρχουν και κάποιοι σοβαρά τραυματίες που τους διαχειρίζονται τα νοσοκομεία σε Λάρισα, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη. Είμαστε περισσότερο δίπλα στους συγγενείς που περιμένουν να δουν αν οι άνθρωποί τους θα αναγνωριστούν. Η αλήθεια είναι ότι κατά βάση έχουμε νέο κόσμο στους νεκρούς και τους τραυματίες”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων