25/03/2022 25/03/2022 «Όσο πηγαίνουμε προς το καλοκαίρι θέλουμε να αρθούν τα περιοριστικά μέτρα», ανέφερε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, σε δηλώσεις του από τη Θεσσαλονίκη, όπου συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης. Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι πρόκειται για μια διαδικασία με δυναμικά χαρακτηριστικά, με βάση την πορεία της πανδημίας και σημείωσε πως...
25 Μαρτίου, 2022 - 13:11
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2022 - 12:54

Πλεύρης: Μέχρι το Πάσχα θα έχουν αρθεί μια σειρά από μέτρα

Διαδώστε:
Πλεύρης: Μέχρι το Πάσχα θα έχουν αρθεί μια σειρά από μέτρα

«Όσο πηγαίνουμε προς το καλοκαίρι θέλουμε να αρθούν τα περιοριστικά μέτρα», ανέφερε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, σε δηλώσεις του από τη Θεσσαλονίκη, όπου συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι πρόκειται για μια διαδικασία με δυναμικά χαρακτηριστικά, με βάση την πορεία της πανδημίας και σημείωσε πως μέχρι το Πάσχα θα έχουν αρθεί μια σειρά από μέτρα.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Πλεύρης ανέφερε: «Γενικότερα όσο πηγαίνουμε προς το καλοκαίρι θέλουμε να αρθούν τα περιοριστικά μέτρα. Παρουσιάστηκε στην Επιτροπή από τη γενική γραμματέα, την κυρία Αγαπηδάκη, ένα συνολικό πλάνο της κυβέρνησης, αλλά όπως καταλαβαίνετε αυτό έχει και δυναμικά χαρακτηριστικά με βάση την πορεία της πανδημίας. Όσο δεν πιέζεται το Εθνικό Σύστημα Υγείας θέλουμε να πάμε τουλάχιστον για τους εμβολιασμένους στην απόλυτη κανονικότητα αλλά και γενικότερα να υπάρξει άρση μέτρων. Άρα μέχρι το Πάσχα θα έχουν αρθεί μια σειρά από μέτρα αλλά σίγουρα, πηγαίνοντας προς το καλοκαίρι, αυτό θα είναι πιο ξεκάθαρο».

Φωτογραφία: Ραφαήλ Γεωργιάδης/ ope.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Η Θεομητορική Εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Θεσσαλονίκη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων