09/11/2019 09/11/2019 Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε το Επισκοπείο της Μητροπόλεως Κερκύρας, το μεσημέρι και μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου 9 Νοεμβρίου 2019, για να ευχηθεί στον εορτάζοντα Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριο για την ονομαστική του εορτή. Μεταξύ αυτών, ήταν ο βουλευτής Κέρκυρας κ. Στέφανος Γκίκας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης...
09 Νοεμβρίου, 2019 - 22:07
Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2019 - 22:08

Πλήθος κόσμου ευχήθηκε στον Σεβασμιώτατο Κερκύρας

Διαδώστε:
Πλήθος κόσμου ευχήθηκε στον Σεβασμιώτατο Κερκύρας

Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε το Επισκοπείο της Μητροπόλεως Κερκύρας, το μεσημέρι και μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου 9 Νοεμβρίου 2019, για να ευχηθεί στον εορτάζοντα Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριο για την ονομαστική του εορτή.

Μεταξύ αυτών, ήταν ο βουλευτής Κέρκυρας κ. Στέφανος Γκίκας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Μεταλληνός, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων κ. Πέτρος Αγγελόπουλος, οι στρατιωτικές, αστυνομικές και πυροσβεστικές αρχές του τόπου, ιερείς, εκκλησιαστικά συμβούλια, νεανικές ομάδες, η Βυζαντινή Χορωδία Κέρκυρας και πολλοί πιστοί που εξέφρασαν την αγάπη τους στον Ποιμενάρχη τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων