26/01/2020 26/01/2020 Ευλογήθηκε και εκόπη η Αγιοβασιλόπιτα της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης στον Ιερό Ναο Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, το απόγευμα της 26ης Ιανουαρίου 2020. Την αγιοβασιλόπιτα ευλόγησε ο οικείος ποιμενάρχης Μητροπολίτης Σερβιών και Κοζάνης κ. Παύλος παρουσία του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ και του Πρωτοσυγκέλλου της Ι.Μ. αρχιμ. Χριστοφορου Αγγελόπουλου καθώς...
26 Ιανουαρίου, 2020 - 17:49
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2020 - 20:11

Πλήθος κόσμου στην ομιλία του Γέροντος Εφραίμ στην Κοζάνη

Διαδώστε:
Πλήθος κόσμου στην ομιλία του Γέροντος Εφραίμ στην Κοζάνη

Ευλογήθηκε και εκόπη η Αγιοβασιλόπιτα της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης στον Ιερό Ναο Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, το απόγευμα της 26ης Ιανουαρίου 2020. Την αγιοβασιλόπιτα ευλόγησε ο οικείος ποιμενάρχης Μητροπολίτης Σερβιών και Κοζάνης κ. Παύλος παρουσία του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ και του Πρωτοσυγκέλλου της Ι.Μ. αρχιμ. Χριστοφορου Αγγελόπουλου καθώς και κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στη συνέχεια ακολούθησε η ομιλία του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου προς το ευσεβές πλήρωμα της πόλεως, ενώ και προλόγισε ο οικείος Μητροπολίτης. Κατά τον λόγον του, ο Γέροντας Εφραίμ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Άγιο Παϊσιο τον Αγιορείτη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων