29/08/2021 29/08/2021 Εορτάσθηκε η μνήμη της Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου στον φερώνυμο ιερό ναό του παλαιού Κοιμητηρίου της Χαλκίδος. Την κυριώνυμο ημέρα Κυριακή 29 Αυγούστου τελέσθηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερουργούντων των εφημερίων του ιερού ναού Πανοσ Αρχιμ. Χερουβείμ Μεστούση και του Οικονόμου Αναστασίου Χρήστου με την συμμετοχή των ιεροψαλτών και των φιλέορτων πιστών...
29 Αυγούστου, 2021 - 22:25
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2021 - 22:12

Πλήθος κόσμου στον ναό του παλαιού Κοιμητηρίου Χαλκίδος

Διαδώστε:
Πλήθος κόσμου στον ναό του παλαιού Κοιμητηρίου Χαλκίδος

Εορτάσθηκε η μνήμη της Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου στον φερώνυμο ιερό ναό του παλαιού Κοιμητηρίου της Χαλκίδος.

Την κυριώνυμο ημέρα Κυριακή 29 Αυγούστου τελέσθηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερουργούντων των εφημερίων του ιερού ναού Πανοσ Αρχιμ. Χερουβείμ Μεστούση και του Οικονόμου Αναστασίου Χρήστου με την συμμετοχή των ιεροψαλτών και των φιλέορτων πιστών που τίμησαν την εορτή.

Μετά το πέρας της Θείας Ευχαριστίας, ακολούθησε η λιτανεία της Εικόνος πέριξ του ιερού ναού, η αρτοκλασία και η απόλυσις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων