07/11/2020 07/11/2020 Στη Ραδιοφωνική Εκπομπή “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” μίλησαν αυτήν την εβδομάδα, ο Μητροπολίτης Σερρών για το lockdown, ο Μητροπολίτης Ιλίου για τη συμφωνία Κυβέρνησης – Εκκλησίας για την πρόληψη για την ενδοοικογενειακή βία, ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας για τα τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ευρώπη και τις θρησκευτικές ελευθερίες, όπως επίσης και ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας...
07 Νοεμβρίου, 2020 - 17:49
Τελευταία ενημέρωση: 07/11/2020 - 18:15

Πλήθος προσωπικότητων στο μικρόφωνο του PemptousiaFm

Διαδώστε:
Πλήθος προσωπικότητων στο μικρόφωνο του PemptousiaFm

Στη Ραδιοφωνική Εκπομπή “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” μίλησαν αυτήν την εβδομάδα, ο Μητροπολίτης Σερρών για το lockdown, ο Μητροπολίτης Ιλίου για τη συμφωνία Κυβέρνησης – Εκκλησίας για την πρόληψη για την ενδοοικογενειακή βία, ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας για τα τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ευρώπη και τις θρησκευτικές ελευθερίες, όπως επίσης και ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας για το κλείσιμο των εκκλησιών στην Μεγάλη Βρετανία. Εξάλλου, στο μικρόφωνο της εκπομπής βρέθηκε ο Μητροπολίτης Σάμου για τον καταστροφικό σεισμό, ο διεθνολόγος Δημήτρης Σταθακόπουλος για τα Ελληνοτουρκικα και τις αμερικανικες εκλογές, όπως επίσης ο Υφυπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Λευτέρης Οικονόμου για τα νέα μέτρα για την αποφυγή της εξαπλώσεως του κορονοϊού και ο επιδημιολόγος κ. Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης για τα εμβόλια και για το αν δικαιολογείται επιστημονικά το lockdown.

ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ:

Ο τραγικός σεισμός στη Σάμο και στη Σμύρνη, η Εξόδιος Ακολουθία του μακαριστού Μητροπολίτου Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας Αμφιλοχίου, η εκκλησιαστική επικαιρότητα και η πρωτοβουλία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για την ενδοοικογενειακή βία, αλλά και οι αμερικανικές εκλογές.

ΑΚΟΥΣΤΕ:

 

 

Καλεσμένοι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, αρμόδιος για την Αντεγκληματική Πολιτική κ. Ελευθέριος Οικονόμου, ο Επίκουρος Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Πέτρος Παναγιωτόπουλος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ.

ΑΚΟΥΣΤΕ:

 

 

Καλεσμένος ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας ο οποίος μιλησε για την κατάσταση που επικρατεί στη Βρετανία με τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα για της πανδημία.

ΑΚΟΥΣΤΕ:

 

 

 

Καλεσμένοι ο Δρ. του Παντείου Πανεπιστημίου Δημήτρης Σταθακόπουλος (Οθωμανολόγος, Τουρκολόγος, Νομικός και Διπλωματούχος Βυζαντινής Μουσικής) και ο Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος.

ΑΚΟΥΣΤΕ:

 

 

Ο επιδημιολόγος Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης απάντησε στα ερωτήματα σχετικά με το αν δικαιολογείται το νέο lockdown και για το εάν είναι θετικό το γεγονός να γίνονται τεστ στον υγιή πληθυσμό.

ΑΚΟΥΣΤΕ:

 

 

Επίσης, στις 30 Οκτωβρίου, καλεσμένοι στην εκπομπή ήταν ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος και ο π. Σταμάτιος Σκλήρης οι οποίοι μίλησαν για την σχέση τους με τον μακαριστό Μητροπολίτη Αμφιλόχιο.

ΑΚΟΥΣΤΕ:

 

 

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ PEMPTOUSIA FM

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων