15/02/2022 15/02/2022 Στη σημερινή του εκπομπή ο Πάνος Αβραμόπουλος φιλοξενεί τη διακεκριμένη ψυχολόγο και ψυχοθεραπεύτρια Μαριέττα Πεπελάση και συνομιλούν για το μείζον κοινωνικό πρόβλημα της βίας κατά των γυναικών. Αναφέρονται στην έξαρση που παρουσιάζεται στις μέρες μας, στις αναγκαίες θεσμικές παρεμβάσεις που πρέπει να κάνουν η οικογένεια, το σχολείο και η Εκκλησία, για να θωρακίσουν τις νέες...
15 Φεβρουαρίου, 2022 - 17:28
Τελευταία ενημέρωση: 15/02/2022 - 16:33

«Πνευματικοί Αντίλαλοι» σήμερα στις 19:00 στο pemptousia.fm

Διαδώστε:
«Πνευματικοί Αντίλαλοι» σήμερα στις 19:00 στο pemptousia.fm
Στη σημερινή του εκπομπή ο Πάνος Αβραμόπουλος φιλοξενεί τη διακεκριμένη ψυχολόγο και ψυχοθεραπεύτρια Μαριέττα Πεπελάση και συνομιλούν για το μείζον κοινωνικό πρόβλημα της βίας κατά των γυναικών.
Αναφέρονται στην έξαρση που παρουσιάζεται στις μέρες μας, στις αναγκαίες θεσμικές παρεμβάσεις που πρέπει να κάνουν η οικογένεια, το σχολείο και η Εκκλησία, για να θωρακίσουν τις νέες κοπέλες και να τις προστατεύσουν από επιθετικές και επικίνδυνες συμπεριφορές, αλλά και στην αδήριτα αναγκαία πολιτισμική προαγωγή της ελληνικής κοινωνίας, για να περιοριστούν σημαντικά συμπεριφορές αναρτώμενες με τη γυναικεία βία, που εκπορεύονται από έλλειμμα Παιδείας, οικογενειακής ανατροφής, αλλά και έλλειψης στήριξης από άλλους θεσμοποιημένους φορείς Παιδείας, της ελληνικής κοινωνίας.
Μαζί σας αύριο, για μία πολύ σημαντική εκπομπή για το μείζον θέμα της γυναικείας βίας, που όλοι πρέπει να παρακολουθήσετε!
Συντονιστείτε στο http://pemptousia.fm

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων