17/02/2022 17/02/2022 Τετράωρη στάση εργασίας αύριο από τις 7 έως τις 11 το πρωί και συγκέντρωση στις 9 έξω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους προκηρύσσει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ). Καταθέτει πρόταση «διπλασιασμού του Επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας και επέκταση σε όλες τις ειδικότητες των υγειονομικών με κατηγοριοποίηση», κάνοντας λόγο για «μεθοδεύσεις...
17 Φεβρουαρίου, 2022 - 18:14
Τελευταία ενημέρωση: 17/02/2022 - 16:27

ΠΟΕΔΗΝ: 4ωρη στάση εργασίας για το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας

Διαδώστε:
ΠΟΕΔΗΝ: 4ωρη στάση εργασίας για το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας

Τετράωρη στάση εργασίας αύριο από τις 7 έως τις 11 το πρωί και συγκέντρωση στις 9 έξω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους προκηρύσσει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ). Καταθέτει πρόταση «διπλασιασμού του Επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας και επέκταση σε όλες τις ειδικότητες των υγειονομικών με κατηγοριοποίηση», κάνοντας λόγο για «μεθοδεύσεις της κυβέρνησης, να περικόψει το συγκεκριμένο επίδομα».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων