19/08/2020 19/08/2020 Πλήθος επισκεπτών καταφθάνουν καθημερινά στην ιερά μονή της Παναγίας Σουμελά, στη Ματσούκα του Πόντου, λίγες μέρες μετά τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια που ο χώρος έκλεισε για να γίνουν εργασίες συντήρησης. Η ιστορική Μονή που αποτελεί καύχημα για τον παγκόσμιο Ποντιακό Ελληνισμό είναι πόλος έλξης επισκεπτών και...
19 Αυγούστου, 2020 - 9:39
Τελευταία ενημέρωση: 19/08/2020 - 9:40

Πόλος έλξης επισκεπτών η Παναγία Σουμελά στον Πόντο (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Πόλος έλξης επισκεπτών η Παναγία Σουμελά στον Πόντο (ΒΙΝΤΕΟ)

Πλήθος επισκεπτών καταφθάνουν καθημερινά στην ιερά μονή της Παναγίας Σουμελά, στη Ματσούκα του Πόντου, λίγες μέρες μετά τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια που ο χώρος έκλεισε για να γίνουν εργασίες συντήρησης.

Η ιστορική Μονή που αποτελεί καύχημα για τον παγκόσμιο Ποντιακό Ελληνισμό είναι πόλος έλξης επισκεπτών και μνημείο που αποφέρει πολλά έσοδα στη νομαρχία Τραπεζούντας, γεγονός που δείχνει πως η οικονομία της Τουρκίας στηρίζετε σε μεγάλο βαθμό στα θρησκευτικά μνημεία της Ορθοδοξίας.

Δείτε το βίντεο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων