31/12/2021 31/12/2021 Μέλη του Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου» είπαν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Σταύρο Καλαφάτη. Ο υφυπουργός αντάλλαξε ευχές με τα μέλη του Συλλόγου και σημείωσε: «Η νέα χρονιά ξεκινά με δυσκολίες και αβεβαιότητες. Αλλά και με τη σιγουριά ότι δεν θα κρατήσουν πολύ. Ότι το 2022...
31 Δεκεμβρίου, 2021 - 14:53
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2021 - 14:43

Ποντιακά κάλαντα ακούστηκαν στο υφυπουργείο Μακεδονίας και Θράκης

Διαδώστε:
Ποντιακά κάλαντα ακούστηκαν στο υφυπουργείο Μακεδονίας και Θράκης

Μέλη του Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου» είπαν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Σταύρο Καλαφάτη.

Ο υφυπουργός αντάλλαξε ευχές με τα μέλη του Συλλόγου και σημείωσε: «Η νέα χρονιά ξεκινά με δυσκολίες και αβεβαιότητες. Αλλά και με τη σιγουριά ότι δεν θα κρατήσουν πολύ. Ότι το 2022 θα φέρει το τέλος της πανδημίας και θα επαναφέρει την κανονικότητα σε ολόκληρο τον κόσμο. Καλή Χρονιά και χρόνια πολλά σε όλες και όλους. Με υγεία πάνω απ’ όλα. Και κάθε καλό για την καθεμιά και τον καθένα».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων