17/04/2022 17/04/2022 Πορεία πραγματοποίησαν χθες μέλη της αρμενικής κοινότητας της Θεσσαλονίκης, με αφορμή τη συμπλήρωση 107 χρόνων από τη Γενοκτονία των Αρμενίων. Κρατώντας σημαίες της πατρίδας τους και πανό που έγραφε «Η αρμενική νέα γενιά δεν ξεχνά τη Γενοκτονία από τους Τούρκους το 1915», οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου τα τελευταία 24ωρα λειτουργεί ενημερωτικό περίπτερο....
17 Απριλίου, 2022 - 11:40
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2022 - 11:37

Πορεία για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων

Διαδώστε:
Πορεία για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων

Πορεία πραγματοποίησαν χθες μέλη της αρμενικής κοινότητας της Θεσσαλονίκης, με αφορμή τη συμπλήρωση 107 χρόνων από τη Γενοκτονία των Αρμενίων.

Κρατώντας σημαίες της πατρίδας τους και πανό που έγραφε «Η αρμενική νέα γενιά δεν ξεχνά τη Γενοκτονία από τους Τούρκους το 1915», οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου τα τελευταία 24ωρα λειτουργεί ενημερωτικό περίπτερο. Εν μέσω συνθημάτων κινήθηκαν στη συνέχεια προς το τουρκικό προξενείο επί της οδού Αγίου Δημητρίου.

Αναστάτωση επικράτησε προς στιγμήν όταν διαδηλωτές επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό προκειμένου να τοιχοκολλήσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας. Από την αστυνομία έγιναν δύο προσαγωγές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων