02/11/2020 02/11/2020 Μόνο με την αποστολή sms στο 13033, θα μπορούν να μετακινούνται από το πρωί της Τρίτης, 3 Νοεμβρίου και για διάστημα 14 ημερών, οι πολίτες στις περιφέρειες Σερρών και Θεσσαλονίκης, που μπαίνουν στην γκρι ζώνη. Στο sms θα αναγράφεται ο αριθμός 1 έως 6 ( οι έξι λόγοι δηλαδή που μπορεί κάποιος να βγει), κενό, το...
02 Νοεμβρίου, 2020 - 15:40

Πως θα γίνονται οι μετακινήσεις με SMS σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες

Διαδώστε:
Πως θα γίνονται οι μετακινήσεις με SMS σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες

Μόνο με την αποστολή sms στο 13033, θα μπορούν να μετακινούνται από το πρωί της Τρίτης, 3 Νοεμβρίου και για διάστημα 14 ημερών, οι πολίτες στις περιφέρειες Σερρών και Θεσσαλονίκης, που μπαίνουν στην γκρι ζώνη. Στο sms θα αναγράφεται ο αριθμός 1 έως 6 ( οι έξι λόγοι δηλαδή που μπορεί κάποιος να βγει), κενό, το ονοματεπώνυμό του και η διεύθυνση κατοικίας του πολίτη.

Υπενθυμίζεται ότι όποιος κινείται στον δρόμο θα πρέπει να έχει οπωσδήποτε μαζί του αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.

Η μορφή του μηνύματος στο 13033: X κενό Όνομα κενό Επίθετο κενό Διεύθυνση Κατοικίας, όπου Χ ο λόγος εξόδου με τον αριθμό 1, 2, 3, 4, 5, 6 που αντιστοιχεί στις παρακάτω αιτιολογίες:

1) Μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στον γιατρό, εφόσον αυτό συνιστάται έπειτα από σχετική επικοινωνία.

2) Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους.

3) Μετάβαση στην τράπεζα, στο μέτρο που δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική συναλλαγή.

4) Κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.

5) Μετάβαση σε τελετή (π.χ. κηδεία, γάμος, βάφτιση) υπό τους όρους που προβλέπει ο νόμος ή μετάβαση διαζευγμένων γονέων ή γονέων που τελούν σε διάσταση που είναι αναγκαία για τη διασφάλιση της επικοινωνίας γονέων και τέκνων, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

6) Σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο ή κίνηση με κατοικίδιο ζώο, ατομικά ή ανά δύο άτομα, τηρώντας στην τελευταία αυτή περίπτωση την αναγκαία απόσταση 1,5 μέτρου.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων