15/02/2020 16/02/2020 Πέρα από κάθε πρωτόκολλο το οποίο υπαγορεύει η σύγχρονη λογική της Δύσης και ειδικότερα της Ευρωπαϊκης Ένωσης, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, διαβεβαίωσε τους Ρώσους ότι όσο θα είναι πρόεδρος της Ρωσίας δεν θα εμφανισθούν οι έννοιες «γονιός Νο1» και «γονιός Νο2». Μ’ αυτόν τον τρόπο, κατέστησε σαφές ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να τελεστούν κατά...
15 Φεβρουαρίου, 2020 - 20:15
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2020 - 0:32

Πούτιν: Δεν υπάρχουν οι έννοιες “γονιός Νο1” και “γονιός Νο2”

Διαδώστε:
Πούτιν: Δεν υπάρχουν οι έννοιες “γονιός Νο1” και “γονιός Νο2”

Πέρα από κάθε πρωτόκολλο το οποίο υπαγορεύει η σύγχρονη λογική της Δύσης και ειδικότερα της Ευρωπαϊκης Ένωσης, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, διαβεβαίωσε τους Ρώσους ότι όσο θα είναι πρόεδρος της Ρωσίας δεν θα εμφανισθούν οι έννοιες «γονιός Νο1» και «γονιός Νο2».

Μ’ αυτόν τον τρόπο, κατέστησε σαφές ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να τελεστούν κατά την διάρκεια της θητείας του, γάμοι μεταξύ ανθρώπων του ιδίου φύλου.

«Όσον αφορά στο ‘γονιός Νο1 και γονιός Νο2’, έχω ήδη πει δημόσια και το επαναλαμβάνω για μια ακόμη φορά: όσο είμαι πρόεδρος, δεν θα υπάρξει. Θα υπάρχει ‘μπαμπάς’ και ‘μαμά’», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε με την ομάδα εργασίας που ασχολείται με την αναθεώρηση του ρωσικού Συντάγματος με βάση τις προτάσεις που έχει καταθέσει ο ίδιος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων