25/08/2021 25/08/2021 Ο βραβευμένος συνθέτης Ζμπίγκνιεφ Πράισνερ, που έγραψε τη μουσική της ταινίας «Ο άνθρωπος του Θεού», η οποία πραγματεύεται τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου, μετά την πρώτη πανελλήνια προβολή της στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο χθες το βράδυ (24 Αυγούστου 2021) μίλησε στην Pemptousia TV για ένα «ταξίδι ψυχής και πνεύματος». Ένα ταξίδι, που όπως ανέφερε χαρακτηριστικά,...
25 Αυγούστου, 2021 - 18:54
Τελευταία ενημέρωση: 25/08/2021 - 21:15

Πράισνερ για ταινία Αγίου Νεκταρίου: «Ένα ταξίδι ψυχής και πνεύματος»

Διαδώστε:
Πράισνερ για ταινία Αγίου Νεκταρίου: «Ένα ταξίδι ψυχής και πνεύματος»

Ο βραβευμένος συνθέτης Ζμπίγκνιεφ Πράισνερ, που έγραψε τη μουσική της ταινίας «Ο άνθρωπος του Θεού», η οποία πραγματεύεται τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου, μετά την πρώτη πανελλήνια προβολή της στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο χθες το βράδυ (24 Αυγούστου 2021) μίλησε στην Pemptousia TV για ένα «ταξίδι ψυχής και πνεύματος». Ένα ταξίδι, που όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, θα αφήσει σε όλους μας ανεξίτηλα τα σημάδια της διαδρομής του Αγίου Νεκτάριου, του οποίου το μεγαλείο και εκείνος γνώρισε μέσα από αυτήν την ταινία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων