30/07/2019 30/07/2019 Πρεμιέρα για τα Θεοτόκεια 2019 την Κυριακή, 28 Ιουλίου, οπότε και παρουσιάστηκε το πρόγραμμα Discovering Yeniköy, που εκπονεί η Κοινότητα Νεοχωρίου στο Βόσπορο, σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Ολλανδίας στην Κωνσταντινούπολη. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος, η Εντιμολ. Γενική Πρόξενος της Ελλάδας στην Πόλη...
30 Ιουλίου, 2019 - 9:12

Πρεμιέρα για τα Θεοτόκεια στον Βόσπορο

Διαδώστε:
Πρεμιέρα για τα Θεοτόκεια στον Βόσπορο

Πρεμιέρα για τα Θεοτόκεια 2019 την Κυριακή, 28 Ιουλίου, οπότε και παρουσιάστηκε το πρόγραμμα Discovering Yeniköy, που εκπονεί η Κοινότητα Νεοχωρίου στο Βόσπορο, σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Ολλανδίας στην Κωνσταντινούπολη.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος, η Εντιμολ. Γενική Πρόξενος της Ελλάδας στην Πόλη κ. Τζωρτζίνα Σουλτανοπούλου, καθώς επίσης ομογενείς και φίλοι Τούρκοι από κάθε γωνιά της Πόλης.
Ομιλητές της βραδιάς ήταν οι κ.κ.: Ηλίας Κουλουρίδης, Mois Gabay, Ayhan Özşeker και κα Ekin Kayhan.
Μίλησε και ο Πρόεδρος της Κοινότητας της Παναγίας της Κουμαριώτισσας, Λάκης Βίγκας, Άρχων Μ. Χαρτοφύλαξ της Μ.τ.Χ.Ε.
Η εκδήλωση έκλεισε, σε εορταστική ατμόσφαιρα, με τις Νιχωρίτισσες να προσφέρουν χειροποίητα κεράσματα στους παρευρισκόμενους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων