04/08/2021 04/08/2021 Τη συμπαράστασή της «στους φίλους Έλληνες στις δύσκολες μέρες των πυρκαγιών», εκφράζει η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, η ρωσική πρεσβεία διαμηνύει ότι «η συνεργασία Ελλάδας – Ρωσίας διαχρονικά έφερνε απτά, όχι εικονικά, αποτελέσματα, και η πλευρά μας ενδιαφέρεται για τη διεύρυνσή της προς αμοιβαίο όφελος και σε...
04 Αυγούστου, 2021 - 19:01
Τελευταία ενημέρωση: 04/08/2021 - 18:16

Πρεσβεία Ρωσίας: “Οι Ρώσοι πιλότοι του Beriev-200ES δίνουν όλο τον εαυτό τους”

Διαδώστε:
Πρεσβεία Ρωσίας: “Οι Ρώσοι πιλότοι του Beriev-200ES δίνουν όλο τον εαυτό τους”

Τη συμπαράστασή της «στους φίλους Έλληνες στις δύσκολες μέρες των πυρκαγιών», εκφράζει η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, η ρωσική πρεσβεία διαμηνύει ότι «η συνεργασία Ελλάδας – Ρωσίας διαχρονικά έφερνε απτά, όχι εικονικά, αποτελέσματα, και η πλευρά μας ενδιαφέρεται για τη διεύρυνσή της προς αμοιβαίο όφελος και σε άλλους τομείς».

Στην ανάρτησή της, σημειώνει πως «οι Ρώσοι πιλότοι του Beriev-200ES δίνουν όλο τον εαυτό τους για να βοηθήσουν, π.χ. χθες στη μεγάλη φωτιά στη Βαρυμπόμπη και σήμερα στην Εύβοια, επιδεικνύοντας θάρρος, αυτοθυσία και επαγγελματισμό, όπως και οι Έλληνες συνάδελφοί τους».

 

 

ΑΠΕ ΜΠΕ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων