04/08/2022 06/08/2022 Θλίψη και συγκίνηση για την καταστροφή του Γηροκομείου του Νοσοκομείου του Βαλουκλή, του ιστορικού αυτού ιδρύματος των Ρωμιών της Κωνσταντινούπολης, εκφράζει η πρεσβεία της Ελλάδας στην Άγκυρα με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, η ελληνική πρεσβεία ευχαριστεί όσους βοήθησαν στην εκκένωση και στην κατάσβεση και εκφράζει την ελπίδα σύντομα να αναγεννηθεί από τις...
04 Αυγούστου, 2022 - 20:50
Τελευταία ενημέρωση: 06/08/2022 - 3:10

Πρεσβεία της Ελλάδας στην Τουρκία: Θλίψη για την καταστροφή του Νοσοκομείου-Γηροκομείου του Βαλουκλή

Διαδώστε:
Πρεσβεία της Ελλάδας στην Τουρκία: Θλίψη για την καταστροφή του Νοσοκομείου-Γηροκομείου του Βαλουκλή

Θλίψη και συγκίνηση για την καταστροφή του Γηροκομείου του Νοσοκομείου του Βαλουκλή, του ιστορικού αυτού ιδρύματος των Ρωμιών της Κωνσταντινούπολης, εκφράζει η πρεσβεία της Ελλάδας στην Άγκυρα με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Επίσης, η ελληνική πρεσβεία ευχαριστεί όσους βοήθησαν στην εκκένωση και στην κατάσβεση και εκφράζει την ελπίδα σύντομα να αναγεννηθεί από τις στάχτες του.

Σημειώνεται πως τη συγκεκριμένη ανάρτηση την έχει αναδημοσιεύσει (Retweet) στον λογαριασμό του στο αντίστοιχο κοινωνικό μέσο, το υπουργείο Εξωτερικών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων