13/01/2022 13/01/2022 Τον νέο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο συνεχάρη για την εκλογή του ο Πρέσβης της Σερβίας στην Αθήνα, κ. Ντούσαν Σπασόγιεβιτς. Σε ανάρτησή του ο κ. Σπασόγιβιτς αναφέρει μεταξύ άλλων ότι πρόκειται για έναν φωτισμένο Ιεράρχη με αφοσίωση και πολυετή προσφορά στην Ορθοδοξία. “Συγχαίρω από καρδιάς τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, κ.κ. Ευγένιο για την εκλογή...
13 Ιανουαρίου, 2022 - 10:28
Τελευταία ενημέρωση: 13/01/2022 - 14:15

Πρέσβης Σερβίας για νέο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης: Φωτισμένος Ιεράρχης

Διαδώστε:
Πρέσβης Σερβίας για νέο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης: Φωτισμένος Ιεράρχης

Τον νέο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο συνεχάρη για την εκλογή του ο Πρέσβης της Σερβίας στην Αθήνα, κ. Ντούσαν Σπασόγιεβιτς.

Σε ανάρτησή του ο κ. Σπασόγιβιτς αναφέρει μεταξύ άλλων ότι πρόκειται για έναν φωτισμένο Ιεράρχη με αφοσίωση και πολυετή προσφορά στην Ορθοδοξία.

“Συγχαίρω από καρδιάς τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, κ.κ. Ευγένιο για την εκλογή του στη θέση του νέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης. Είμαι βέβαιος πως με την ίδια αφοσίωση θα συνεχίσει την πολυετή προσφορά του στην Ορθοδοξία. Πρόκειται για έναν άξιο και φωτισμένο Ιεράρχη, τον οποίο έχω την χαρά να γνωρίζω προσωπικά. Κάθε επιτυχία στο δύσκολο και τόσο σημαντικό έργο που καλείται να επιτελέσει”, έγραψε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων