27/11/2021 28/11/2021 Με την παρουσία του πρώην Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου πραγματοποιήθηκε η πανηγυρική εκδήλωση για την απελευθέρωση του Παλαμηδιού στην πόλη του Ναυπλίου, το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021. Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ» πραγματοποίησαν στην αίθουσα της Πρώτης Βουλής της Ελλάδος (Βουλευτικό Ναυπλίου) πανηγυρική εκδήλωση για την απελευθέρωση του...
27 Νοεμβρίου, 2021 - 20:59
Τελευταία ενημέρωση: 28/11/2021 - 9:21

Προκόπης Παυλόπουλος: «Ελευθερία ή Θάνατος»

Διαδώστε:
Προκόπης Παυλόπουλος: «Ελευθερία ή Θάνατος»

Με την παρουσία του πρώην Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου πραγματοποιήθηκε η πανηγυρική εκδήλωση για την απελευθέρωση του Παλαμηδιού στην πόλη του Ναυπλίου, το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021.

Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ» πραγματοποίησαν στην αίθουσα της Πρώτης Βουλής της Ελλάδος (Βουλευτικό Ναυπλίου) πανηγυρική εκδήλωση για την απελευθέρωση του Παλαμηδιού και της πόλης του Ναυπλίου στις 30 Νοεμβρίου 1822, που σήμανε το τέλος της Β’ Τουρκοκρατίας και την ίδρυση τον σύγχρονου Ελληνικού Κράτους.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκοπής Παυλόπουλος με Θέμα: «Ελευθερία ή Θάνατος – Η διαχρονικός βιωματική σχέση των Ελλήνων με την ελευθερία». Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η ανακήρυξη του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας ως επιτίμου προέδρου τον Συλλόγου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ».

Παρίσταντο ο Σεβ. Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος.

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων