04/03/2021 04/03/2021 Ο Επίσκοπος Αθανάσιος, σε ηλικία 81 ετών, ύστερα από νοσηλεία σε νοσοκομείο της Βοσνίας, έφυγε για την χαρά του Κυρίου του. Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο, ο προπομπός του σκηνώματος του μακαριστού πλέον Επισκόπου πρώην Ζαχουμίου και Ερζεγοβίνης κυρού Αθανάσιου Γιέφτιτς, βαστάζοντας τον ξύλινο ανάγλυφο Σταυρό με το όνομα του, πηγαίνοντας προς τον ναόν. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:       То...
04 Μαρτίου, 2021 - 22:40
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2021 - 23:43

Προπέμποντας το σκήνωμα του Αθανασίου Γιέφτιτς

Διαδώστε:
Προπέμποντας το σκήνωμα του Αθανασίου Γιέφτιτς

Ο Επίσκοπος Αθανάσιος, σε ηλικία 81 ετών, ύστερα από νοσηλεία σε νοσοκομείο της Βοσνίας, έφυγε για την χαρά του Κυρίου του. Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο, ο προπομπός του σκηνώματος του μακαριστού πλέον Επισκόπου πρώην Ζαχουμίου και Ερζεγοβίνης κυρού Αθανάσιου Γιέφτιτς, βαστάζοντας τον ξύλινο ανάγλυφο Σταυρό με το όνομα του, πηγαίνοντας προς τον ναόν.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

То Σάββατο μετά την Λειτουργία, θα λάβει χώρα η Εξόδιος Ακολουθία στο Καθεδρικό ναό στην πόλη Τρέμπινιε. Μετά την Εξόδιο, θα γίνει λιτανεία μέχρι το μοναστήρι Τβρδος που θα γίνει και η ταφή.

Περισσότερες εικόνες από την υποδοχή και προσκύνηση του σκηνώματος του μακαριστού στον ιερό ναόν:

 

 

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΓΙΕΦΤΙΤΣ:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων