01/03/2019 01/03/2019 Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου, σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΡ και με τη στήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Ρόδου και του ΚΕΚ Γεννηματάς προσκαλούν στην κεντρική εκδήλωση για τα 30χρονα του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών, με κεντρικό ομιλητή τον Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.Νικόλαο.Θέμα ομιλίας: «Προσφέροντας το σώμα με την ψυχή μας-Λίγες σκέψεις για τη Δωρεά Ιστών...
01 Μαρτίου, 2019 - 12:37
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2019 - 12:39

“Προσφέροντας το σώμα με την ψυχή μας”

Διαδώστε:
“Προσφέροντας το σώμα με την ψυχή μας”

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου, σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΡ και με τη στήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Ρόδου και του ΚΕΚ Γεννηματάς προσκαλούν στην κεντρική εκδήλωση για τα 30χρονα του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών, με κεντρικό ομιλητή τον Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.Νικόλαο.Θέμα ομιλίας: «Προσφέροντας το σώμα με την ψυχή μας-Λίγες σκέψεις για τη Δωρεά Ιστών και Οργάνων». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019 και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων