21/04/2022 21/04/2022 Συνάντηση με τους ιεροψάλτες των ενοριών της Ν. Σμύρνης είχε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Κυκλικής Οικονομίας του Δήμου Ν. Σμύρνης κ. Γιώργος Κρικρής, την Μεγάλη Τετάρτη το απόγευμα, μετά την Ακολουθία του Ιερού Ευχελαίου. Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος και Πρωτοψάλτης του Ιερού Ναού Αγίου Αλεξάνδρου Π. Φαλήρου κ. Κωνσταντίνος...
21 Απριλίου, 2022 - 12:59
Τελευταία ενημέρωση: 21/04/2022 - 19:43

Προσφορά αγάπης από τον Αντιδήμαρχο Ν. Σμύρνης για τα παιδιά των Ιεροψαλτών Ν. Σμύρνης

Διαδώστε:
Προσφορά αγάπης από τον Αντιδήμαρχο Ν. Σμύρνης για τα παιδιά των Ιεροψαλτών Ν. Σμύρνης

Συνάντηση με τους ιεροψάλτες των ενοριών της Ν. Σμύρνης είχε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Κυκλικής Οικονομίας του Δήμου Ν. Σμύρνης κ. Γιώργος Κρικρής, την Μεγάλη Τετάρτη το απόγευμα, μετά την Ακολουθία του Ιερού Ευχελαίου.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος και Πρωτοψάλτης του Ιερού Ναού Αγίου Αλεξάνδρου Π. Φαλήρου κ. Κωνσταντίνος Πολίτης. Ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Κρικρής συνοδευόμενος από το Δημοτικό Σύμβουλο Οδυσσέα Νασιμπιάν ευχαρίστησε τους Ιεροψάλτες για την προσφορά τους στα αναλόγια των ενοριών της Ν. Σμύρνης και τους προσέφερε συμβολικά δώρα για τα παιδιά τους.

«Όπως γνωρίζετε προέρχομαι από εκκλησιαστική οικογένεια, καθώς ο θείος μου είναι ο Μητροπολίτης Λαγκαδά κ. Πλάτων και τρέφω μεγάλο σεβασμό και ιδιαίτερη αγάπη στους αθόρυβους εργάτες των ενοριών μας, που είναι οι ψάλτες μας, οι οποίοι υπηρετώντας την ψαλτική τέχνη μας βοηθούν να κατανοήσουμε και να εμβαθύνουμε στο νόημα των ακολουθιών της εκκλησίας. Θέλησα να προσφέρω στα παιδιά τους ένα συμβολικό δώρο, ευχαριστώντας τους μέσα από την καρδιά μου.

Στο εγγύς μέλλον θα συνεργαστούμε στενά έτσι ώστε να εμφυσήσουμε σε κάθε ενορία της πόλης μας, την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση γιατί η κλιματική αλλαγή είναι γεγονός και οφείλουμε όλοι μας να αναλάβουμε δράσεις», δήλωσε ο κ. Κρικρής.

Με τη σειρά του ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος και Πρωτοψάλτης του Ιερού Ναού Αγίου Αλεξάνδρου Π. Φαλήρου κ. Κωνσταντίνος Πολίτης ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο για την ευγενή αυτή πρωτοβουλία και δήλωσε: «πρώτη φορά εκπρόσωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μεριμνά για τα παιδιά των Ιεροψαλτών γεγονός που μας συγκινεί βαθύτατα και μας γεμίζει χαρά και γι’ αυτό τον ευχαριστούμε ολόθερμα. Ελπίζουμε το παράδειγμα του Αντιδημάρχου κ.Κρικρή να βρει μιμητές σε όλους τους Δήμους της Χώρας μας».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων