15/10/2019 15/10/2019 ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ στο Ησυχαστήριο του Αγίου Νικολάου στο Rättvik της Σουηδίας, ανακοινώνει η Ιερά Μητρόπολη Σουηδίας. Η επίκαιρη σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: Αγαπητά μέλη και φίλοι της Ι. Μητροπόλεως Σουηδίας, Προσκαλείσθε στο Ησυχαστήριο του Αγίου Νικολάου, στο Rättvik το Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2019. Θα προσφερθεί δωρεάν γεύμα προς όλους τους προσκυνητές, στις εγκαταστάσεις του Ησυχαστηρίου...
15 Οκτωβρίου, 2019 - 16:56

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ στο Ησυχαστήριο του Αγίου Νικολάου στο Rättvik

Διαδώστε:
ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ στο Ησυχαστήριο του Αγίου Νικολάου στο Rättvik

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ στο Ησυχαστήριο του Αγίου Νικολάου στο Rättvik της Σουηδίας, ανακοινώνει η Ιερά Μητρόπολη Σουηδίας. Η επίκαιρη σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

Αγαπητά μέλη και φίλοι της Ι. Μητροπόλεως Σουηδίας,

Προσκαλείσθε στο Ησυχαστήριο του Αγίου Νικολάου, στο Rättvik το Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2019. Θα προσφερθεί δωρεάν γεύμα προς όλους τους προσκυνητές, στις εγκαταστάσεις του Ησυχαστηρίου στο Rättvik, αμέσως μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.

Ο Ορθρος θα αρχίσει στις 9:30 π.μ. και θα ακολουθήσει η Θεία Λειτουργία στις 10:30 π.μ.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Σουηδίας καί πάσης Σκανδιναυΐας κ. Κλεόπας θα προστεί της Θείας Λειτουργίας, με την συμμετοχή του Ιερού Κλήρου της Ι. Μητροπόλεως. Σας προσκαλούμε, να μας τιμήσετε με την παρουσία σας!

Λεωφορείο θα αναχωρήσει από τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στη Στοκχόλμη (Birger Jarlsgatan 92), την Κυριακή, 2 Νοεμβρίου, στις 7 π.μ. Γιά κρατήσεις θέσεων, επικοινωνήστε με την κ. Χριστίνα Χρυσοβέργη στο: 073-73-18-189

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων