24/06/2021 24/06/2021 “Τον βλέπουμε να σκύβει να ανοίγει την τσάντα του και να βγάζει ένα δίλιτρο μπουκάλι και να αρχίζει να το πετάει. Ήταν βιτριόλι καυστικό υγρό και καταλαβαίνετε τι πανικός επικράτησε. Το έριξε πάνω μας, τα ρούχα μας καμένα, όλων των ρούχα καμένα, ράσα, καλυμμαύκια όλα καμένα. Τελειώνει το πρώτο μπουκάλι, το σπάει και βγάζει δεύτερο,...
24 Ιουνίου, 2021 - 20:32
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2021 - 20:33

“Προσπαθήσαμε να κρυφτούμε πίσω από τα έδρανα”

Διαδώστε:
“Προσπαθήσαμε να κρυφτούμε πίσω από τα έδρανα”

“Τον βλέπουμε να σκύβει να ανοίγει την τσάντα του και να βγάζει ένα δίλιτρο μπουκάλι και να αρχίζει να το πετάει. Ήταν βιτριόλι καυστικό υγρό και καταλαβαίνετε τι πανικός επικράτησε. Το έριξε πάνω μας, τα ρούχα μας καμένα, όλων των ρούχα καμένα, ράσα, καλυμμαύκια όλα καμένα. Τελειώνει το πρώτο μπουκάλι, το σπάει και βγάζει δεύτερο, κρυφτήκαμε, προσπαθήσαμε να κρυφτούμε πίσω από τα έδρανα. Αντιλαμβάνεστε τον πανικό” αναφέρει συγκινημένος ο Μητροπολίτης Ζακύνθου. 

Τις τραγικές στιγμές που βίωσε περιέγραψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος σε τηλεφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στο ioniantv.gr και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι το καυστικό υγρό που πέταξε ο Αρχιμανδρίτης που δικαζόταν από το Συνοδικό Δικαστήριο έκαψε τα ράσα και τα παπούτσια και μάλιστα ο Σεβασμιώτατος πήγε στο ΚΑΤ ξυπόλυτος καθώς τα δικά του παπούτσια  έλιωσαν.

Επιπλέον αφού ανέφερε το πως βίωσε τα γεγονότα δίνοντας αρκετές λεπτομέρειες ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη του και τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχτηκε από όλους. Και τόνισε ότι είναι πολύ συγκινημένος από την αγάπη του κόσμου.

Παρακολουθήστε:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων