19/04/2019 19/04/2019 Προσπάθησαν να κλέψουν την εικόνα της Παναγίας Μυροβλύτισσας, αλλά προφανώς δεν μπόρεσαν να την μετακινήσουν και βρέθηκε πεταμένη κοντά στην Αγία Τράπεζα… Όπως γράφει το Πρώτο Θέμα οι δράστες κατάφεραν να βγάλουν από την θέση του το ιερό κειμήλιο, δεν μπόρεσαν όμως να το μετακινήσουν παρά μόνο σε απόσταση λίγων μέτρων. Σύμφωνα με πληροφορίες, το...
19 Απριλίου, 2019 - 14:43

Προσπάθησαν να κλέψουν την Παναγιά τη Μυροβλύτισσα

Διαδώστε:
Προσπάθησαν να κλέψουν την Παναγιά τη Μυροβλύτισσα

Προσπάθησαν να κλέψουν την εικόνα της Παναγίας Μυροβλύτισσας, αλλά προφανώς δεν μπόρεσαν να την μετακινήσουν και βρέθηκε πεταμένη κοντά στην Αγία Τράπεζα…
Όπως γράφει το Πρώτο Θέμα οι δράστες κατάφεραν να βγάλουν από την θέση του το ιερό κειμήλιο, δεν μπόρεσαν όμως να το μετακινήσουν παρά μόνο σε απόσταση λίγων μέτρων. Σύμφωνα με πληροφορίες, το βάρος της εικόνας ήταν αυτό που, για να μην χάσουν χρόνο που θα είχε αποτέλεσμα να γίνουν αντιληπτοί, την άφησαν και άρπαξαν άλλα κειμήλια και πολλά χρυσά αφιερώματα πιστών.

Ωστόσο, οι ιερόσυλοι κατάφεραν να διαφύγουν ανενόχλητοι, χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος. Την διάρρηξη και την κλοπή των ταμάτων διαπίστωσε πρώτος ο ηγούμενος του μοναστηριού, ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία και το Λιμενικό που διενεργούν έρευνες για να εντοπίσουν τους δράστες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων