30/06/2021 30/06/2021 Την πρόθεση της Προέδρου της Δημοκρατίας να προσκαλέσει τον Πάπα Φραγκίσκο την Ελλάδα με την ιδιότητα αρχηγού κράτους ανακοίνωσε στον Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Ιερώνυμο κατά τη σημερινή τους συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό θα γίνει στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση αλλά το...
30 Ιουνίου, 2021 - 14:33
Τελευταία ενημέρωση: 30/06/2021 - 14:36

Πρόθεση της ΠτΔ να προσκαλέσει τον Πάπα στην Ελλάδα

Διαδώστε:
Πρόθεση της ΠτΔ να προσκαλέσει τον Πάπα στην Ελλάδα

Την πρόθεση της Προέδρου της Δημοκρατίας να προσκαλέσει τον Πάπα Φραγκίσκο την Ελλάδα με την ιδιότητα αρχηγού κράτους ανακοίνωσε στον Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Ιερώνυμο κατά τη σημερινή τους συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό θα γίνει στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση αλλά το γεγονός αυτό δεν αρέσει καθόλου στους κόλπους της Εκκλησίας.

Ωστόσο, ο Μακαριώτατος αναμένεται να ενημερώσει το σώμα της Ιεραρχίας προκειμένου να αποφανθεί για το συγκεκριμένο ζήτημα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων