15/04/2020 15/04/2020 Τη Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου 2020 στις 22.00, μπορείτε να παρακολουθήσετε, σε πρώτη μετάδοση από το κανάλι της Πεμπτουσίας στο YouTube, PemptousiaWebTv, το σύγχρονο Ορατόριο του Γιώργου Θεοφάνους «Παναγία – Η Μητέρα του Φωτός», έτσι όπως παρουσιάστηκε στο Κηποθέατρο της Λεμεσού Κύπρου στις 4 Οκτωβρίου 2019. Η Παναγία ήταν το αποκούμπι, η καταφυγή, η ελπίδα...
15 Απριλίου, 2020 - 9:43
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2020 - 9:26

Πρώτη διαδικτυακή προβολή «Παναγία η Μητέρα του Φωτός» – Ένα ορατόριο του Γιώργου Θεοφάνους

Διαδώστε:
Πρώτη διαδικτυακή προβολή «Παναγία η Μητέρα του Φωτός» – Ένα ορατόριο του Γιώργου Θεοφάνους

Τη Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου 2020 στις 22.00, μπορείτε να παρακολουθήσετε, σε πρώτη μετάδοση από το κανάλι της Πεμπτουσίας στο YouTube, PemptousiaWebTv, το σύγχρονο Ορατόριο του Γιώργου Θεοφάνους «Παναγία – Η Μητέρα του Φωτός», έτσι όπως παρουσιάστηκε στο Κηποθέατρο της Λεμεσού Κύπρου στις 4 Οκτωβρίου 2019.
Η Παναγία ήταν το αποκούμπι, η καταφυγή, η ελπίδα και η χαρά για τους παππούδες μας και τις γιαγιάδες μας. Ας γίνει το ίδιο και για εμάς στις δύσκολες αυτές μέρες που ζούμε. Να ζητήσουμε την μεσιτεία Της, την προστασία Της, να Την παρακαλέσουμε με πόθο και αγάπη να βοηθήσει όλους τους αναγκεμένους και θλιβομένους, να μας ελευθερώσει σύντομα από αυτήν την τραγική κατάσταση που ζει όλη η ανθρωπότητα εξαιτίας της πανδημίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων