13/03/2020 13/03/2020 Για πρώτη φορά μετά την Αγιοκατάταξή του ο Όσιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής αναμένεται να τιμηθεί την ερχόμενη Κυριακή 15 Μαρτίου 2020‬ εκ του Ιερού Ναού Θείας Μεταμορφώσεως Σωτήρος Χριστού, Παναγίας Εσφαγμένης και Αγίου Μάρτυρος Θεοκλήτου Πτολεμαΐδος. Λιιτανευτικά θα τεθεί σε προσκύνηση τεμάχιο του Ιερού του Λειψάνου. Στο τέλος δε θα αναπεμφθεί Δέηση για την προστασία...
13 Μαρτίου, 2020 - 15:11
Τελευταία ενημέρωση: 13/03/2020 - 15:17

Πρώτη Τιμή για τον Άγιο Ιωσήφ τον Ησυχαστή

Διαδώστε:
Πρώτη Τιμή για τον Άγιο Ιωσήφ τον Ησυχαστή

Για πρώτη φορά μετά την Αγιοκατάταξή του ο Όσιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής αναμένεται να τιμηθεί την ερχόμενη Κυριακή 15 Μαρτίου 2020‬ εκ του Ιερού Ναού Θείας Μεταμορφώσεως Σωτήρος Χριστού, Παναγίας Εσφαγμένης και Αγίου Μάρτυρος Θεοκλήτου Πτολεμαΐδος.

Λιιτανευτικά θα τεθεί σε προσκύνηση τεμάχιο του Ιερού του Λειψάνου. Στο τέλος δε θα αναπεμφθεί Δέηση για την προστασία και απαλλαγή από τη λοιμώδη νόσο του Κορωνοϊού.

Παρακαλούνται, οι ευπαθείς ομάδες να συμμορφωθούν στην παράκληση της Εκκλησίας και τις επισημάνσεις των Επιστημόνων και να παραμείνουν στις οικίες τους, μη μετέχοντας για ένα μικρό διάστημα σε συναθροίσεις πολλών ανθρώπων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων