22/09/2020 22/09/2020 Βεβήλωση Ιερού Ναού της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας γνωστοποίησε η Ιερά Μητρόπολη σημειώνοντας ότι πρόκειται για «μία πρωτοφανής για τα τοπικά δεδομένα βεβήλωση Ιερού Ναού». Η βεβήλωση έγινε στις 21 Σεπτεμβρίου 2020. Πιο συγκεκριμένα,  σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως άγνωστοι μετέβησαν στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αβύθου, όπου και έσπασαν την μαρμάρινη...
22 Σεπτεμβρίου, 2020 - 17:53
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2020 - 18:18

Πρωτοφανής Βεβήλωση Ιερού Ναού στην Αιγιαλεία

Διαδώστε:
Πρωτοφανής Βεβήλωση Ιερού Ναού στην Αιγιαλεία

Βεβήλωση Ιερού Ναού της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας γνωστοποίησε η Ιερά Μητρόπολη σημειώνοντας ότι πρόκειται για «μία πρωτοφανής για τα τοπικά δεδομένα βεβήλωση Ιερού Ναού». Η βεβήλωση έγινε στις 21 Σεπτεμβρίου 2020.

Πιο συγκεκριμένα,  σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως άγνωστοι μετέβησαν στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αβύθου, όπου και έσπασαν την μαρμάρινη αναμνηστική πλάκα των εγκαινίων που βρίσκεται έξω από την κεντρική είσοδό του.

Αμέσως ενημερώθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος ο οποίος εξέφρασε τον πόνο και τη θλίψη του για το συγκεκριμένο περιστατικό, το οποίο λαμβάνει χώρα για πρώτη φορά στα διοικητικά όρια της Ιεράς Μητροπόλεώς του, όπως χαρακτηριστικά τονίζει το ανακοινωθέν της Μητροπόλεως.

Παράλληλα ειδοποιήθηκε και το Τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας, οι άνδρες του οποίου έχουν ήδη επιληφθεί της υποθέσεως.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων