23/07/2021 23/07/2021 Με την Άννα Κορακάκη και τον Λευτέρη Πετρούνια να μπαίνουν πρώτοι στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τόκιο, ξεκίνησε η καθιερωμένη παρέλαση αθλητών στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Αμέσως μετά την ελληνική αποστολή, στο Στάδιο παρέλασε η Ολυμπιακή Ομάδα προσφύγων και ακολούθησαν οι χώρες σε σειρά, με βάση το ιαπωνικό αλφάβητο. Στο τέλος εισήλθαν στο Ολυμπιακό...
23 Ιουλίου, 2021 - 15:59
Τελευταία ενημέρωση: 23/07/2021 - 16:08

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πρώτοι στο στάδιο Κορακάκη και Πετρούνιας

Διαδώστε:
Ολυμπιακοί Αγώνες: Πρώτοι στο στάδιο Κορακάκη και Πετρούνιας

Με την Άννα Κορακάκη και τον Λευτέρη Πετρούνια να μπαίνουν πρώτοι στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τόκιο, ξεκίνησε η καθιερωμένη παρέλαση αθλητών στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Αμέσως μετά την ελληνική αποστολή, στο Στάδιο παρέλασε η Ολυμπιακή Ομάδα προσφύγων και ακολούθησαν οι χώρες σε σειρά, με βάση το ιαπωνικό αλφάβητο.

Στο τέλος εισήλθαν στο Ολυμπιακό Στάδιο οι αποστολές των ΗΠΑ και της Γαλλίας, δηλαδή των δύο χωρών που θα φιλοξενήσουν τις δύο προσεχείς διοργανώσεις, και όπως πάντα την παρέλαση έκλεισε η οικοδέσποινα Ιαπωνία.

Οι περισσότερες χώρες εφάρμοσαν την προτροπή της ΔΟΕ για έναν άνδρα και μία γυναίκα σημαιοφόρο.

ΔΕΙΤΕ – H ελληνική ομάδα πάει στο Ολυμπιακό Στάδιο για την Τελετή Εναρξης:

 

 

ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ ΜΠΕ – HELLENIC OLYMPIC COMMITTEE HOC

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων