17/07/2021 17/07/2021 Πρόγραμμα, μεθοδικότητα, συστηματικό διάβασμα καθώς και μια εικόνα του Χριστού και της Παναγίας ήταν τα μυστικά της επιτυχίας του Κωνσταντίνου Λιακόπουλου, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη του. Ο Κωνσταντίνος άγγιξε τα 19.612 μόρια στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις. Στόχος του η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, στην οποία φυσικά εισήλθε πανηγυρικά ως “πρώτος των πρώτων”. Κατάγεται εκ...
17 Ιουλίου, 2021 - 9:44
Τελευταία ενημέρωση: 17/07/2021 - 16:22

Πρώτος στην Ιατρική: “Είχα μια εικόνα της Παναγίας”

Διαδώστε:
Πρώτος στην Ιατρική: “Είχα μια εικόνα της Παναγίας”

Πρόγραμμα, μεθοδικότητα, συστηματικό διάβασμα καθώς και μια εικόνα του Χριστού και της Παναγίας ήταν τα μυστικά της επιτυχίας του Κωνσταντίνου Λιακόπουλου, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη του.

Ο Κωνσταντίνος άγγιξε τα 19.612 μόρια στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις. Στόχος του η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, στην οποία φυσικά εισήλθε πανηγυρικά ως “πρώτος των πρώτων”. Κατάγεται εκ πατρός από το Μοναστηράκι Γορτυνίας και είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας.

Ο “πρώτος των πρώτων” μίλησε για τον αγώνα που έδωσε και τα όνειρα του για το μέλλον. Δείτε την σχετική συνέντευξη που έδωσε στο Debater:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων