07/12/2019 07/12/2019 Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο είχε ο δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος, στην Αλεξανδρούπολη, την οποία επισκέφθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού του πολιούχου της Αγίου Νικολάου. Μετά την παρουσίαση του βιβλίου του Προέδρου για την τεχνολογική επανάσταση στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης, την οποία παρακολούθησε ο δήμαρχος, είχαν κατ’ ιδίαν...
07 Δεκεμβρίου, 2019 - 12:38
Τελευταία ενημέρωση: 07/12/2019 - 15:20

Πρωτοβουλία Πρ. Παυλόπουλου για το αρχαίο θέατρο της Μαρώνειας

Διαδώστε:
Πρωτοβουλία Πρ. Παυλόπουλου για το αρχαίο θέατρο της Μαρώνειας

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο είχε ο δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος, στην Αλεξανδρούπολη, την οποία επισκέφθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού του πολιούχου της Αγίου Νικολάου.

Μετά την παρουσίαση του βιβλίου του Προέδρου για την τεχνολογική επανάσταση στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης, την οποία παρακολούθησε ο δήμαρχος, είχαν κατ’ ιδίαν συνάντηση και ο Πρόεδρος έγινε αποδέκτης προτάσεων του κου Χαριτόπουλου για σοβαρά θέματα της περιοχής και συγχρόνως αποδέχθηκε να συμβάλλει στην διεκδίκηση της ένταξης του αρχαίου θεάτρου της Μαρώνειας στον κατάλογο των μνημείων παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco.

Γι’ αυτόν τον λόγο θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με την υπουργό Πολιτισμού Λ. Μενδώνη, με πρωτοβουλία του Προέδρου.

Πηγή: www.xronos.gr

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων